Tarieven & betalingen

De kosten van een behandeling worden vastgesteld door de regering. Een orthodontiebehandeling duurt gemiddeld tussen de 2 en 3 jaar. De gemiddelde kosten van een behandeling liggen tussen de €2000 en € 3000 voor kinderen.

De volledige tarievenlijst met omschrijvingen, zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit, vindt je hier. Voor informatie over de vergoedingen van verschillende verzekeraars en over orthodontie in het algemeen, kan je kijken op de website www.orthodontist.nlwww.independer.nl of www.vergelijkmondzorg.nl

De vergoeding van orthodontie voor de leeftijd van 18+ hangt af van het aanvullende verzekeringspakket dat je hebt. Sommige verzekeraars vergoeden niets en anderen tot een bepaald maximaal bedrag. Voor de meest accurate informatie over de vergoeding van je beugel verwijzen we je naar de polisvoorwaarden van jouw eigen zorgverzekeraar. Voorafgaand aan een behandeling bij ons krijgt je een geprinte offerte mee. Zo weet je altijd van tevoren wat de kosten van een geplande behandeling zijn en kom je niet voor verrassingen te staan.

Menu