Saleh Mousavi • Orthodontist

Saleh Mousavi is orthodontist. Orthodontist Mousavi is in 2006 afgestudeerd aan de Semmelwies University te Budapest. Direct na zijn afstuderen als tandarts heeft Saleh gekozen voor de specialisatie orthodontie. In 2010 heeft hij deze met succes afgerond.

Orthodontist Mousavi is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxiliaire Orthopedie (DMO) en hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten (NVvO).               

Om zijn kennis op het gebied van orthodontie actueel te houden en de zorg te verbeteren, volgt orthodontist Mousavi regelmatig seminars, trainingen en woont hij conferenties bij. Door zijn achtergrond heeft  een brede kennis van orthodontie op internationaal niveau bij zowel kinderen als volwassenen.

Orthodontist Mousavi is gecertificeerd Invisalign specialist. Deze behandelmethode bestaat uit ultradunne, doorzichtige bitjes die u om de tanden plaatst. Met Invisalign heeft niemand door dat u een beugel draagt, en daarom is deze methode ideaal voor volwassenen. Voor orthodontist Mousavi staat persoonlijke aandacht voorop en wordt er rekening gehouden met uw wensen.

Sinds 2014 is Saleh begonnen met een master cursus in biomechanica in orthodontie . Zowel theorie en als in de praktijk. Ook geeft hij zowel in Nederland als in het buitenland cursussen aan tandartsen in de orthodontie.